7 487,00 SEK

Terms and Privacy policy

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
1rkajjmas7wqtalttgg0 file

FE-kurs: Bli en stjärna på LinkedIn som företagare

Nu är det dags att satsa på dig själv och lyfta ditt personliga varumärke och din LinkedIn-profil som företagare till nya höjder! I kursen lär du dig steg för steg bygga en professionell och intresseväckande profil och närvaro på LinkedIn som ATTRAHERAR, IMPONERAR och KOMMUNICERAR till kunderna vem du är och vilket värde du kan bidra med så du blir FÖRSTAHANDSVALET! 

Gör som 3000 + nöjda kursdeltagare – gå kursen och öka dina chanser till att bli hittad av fler kontakter, kunder och partners dygnet runt!

VAD INGÅR I KURSEN?

  • 4 moduler.
  • 18 korta videolektioner på 8-18 minuter var med massa praktiska tips som du kan använda direkt. (ca 4 tim video totalt).
  • 18 Arbetsböcker och Checklistor med mängder av inspirerande och konkreta tips och övningar som skapar ordning och struktur på ditt arbete. Nedladdningsbara.
  • Personlig coaching via livechatt en gång/månad.
  • Möjlighet att göra kursen via en personlig app.
  • Möjlighet att göra kursen i din egen takt.
  • 180 dagars tillgänglighet.

BONUS

  • Medlemskap i två exklusiva Facebook- och LinkedIn-grupper. Där träffar du kursledaren Charlotte Hågård och hennes team som svarar på frågor, ger tips och där du också kan nätverka med andra. Medlemskapet har ingen tidsbegränsning.
  • Snabbguide.
  • Rabattkod till personlig LinkedIn-profilsfeedback.

BOKA NU och så ses vi snart i kursen!

OBS - I PRISET INGÅR MOMS. Normalpris är 5990 kr ex moms.

Varmt välkommen!

Charlotte Hågård, LinkedIn-expert, karriärcoach, kursledare 

Vad andra säger om kursen

“Det har nu gått några veckor sedan jag beslutade mig för att hoppa på Charlottes kurs "Bli en stjärna på LinkedIn" och jag har bara en sak att säga: WOW!! Jag har aldrig sett en så väl uppbyggd och strukturerad kurs. Därtill är den väldigt pedagogisk och lättförståelig. Även innehållet får toppbetyg. Jag är övertygad om att jag snart blir en stjärna på LinkedIn. Något annat är otänkbart! Rekommenderas varmt. Tack Charlotte!”

Sara Nyström Lennqvist, grundare Impact Pro

“Jag kan varmt rekommendera Charlotte Hågårds e-kurs ”Bli en stjärna på LinkedIn". Jag har lärt mig mycket om hur jag ska tänka när det gäller att skapa en professionell Linkedin-profil”. Varje avsnitt har varit väldigt inspirerande och jag har fått många nya idéer för att kunna skapa en egen profil. För mig som nyligen startat eget företag var det lärorikt och spännande att få ta del av alla insiktsfulla råd och tips. ”Charlotte känns som en god vän som engagerar och peppar i lagom takt och på rätt nivå”. Trodde inte riktigt på att jag verkligen skulle kunna hitta nya kunder via Linkedin, men inser att det inte bara är möjligt utan också är helt nödvändigt att nå ut och synas. Mitt råd är - Gå kursen!”

Anette Wällstedt, frilansande skribent & webbredaktör