5 990,00 SEK

Terms and Privacy policy

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
Dc00oiomquiljj1knrz3 charlotte ha ga rd  reklamvideo 14

E-kurs: Bli en stjärna på LinkedIn - i 12 enkla steg

Nu är det dags att lyfta ditt personliga varumärke och din LinkedIn-profil till nya höjder! I kursen får du alla verktyg du behöver för att enkelt bygga en professionell och intresseväckande LinkedIn-profil som ATTRAHERAR, IMPONERAR och KOMMUNICERAR till besökaren vem du är, vad du kan och vilket värde du bidrar med.

Gör som 3000+ nöjda kursdeltagare – gå kursen och öka dina chanser till att bli hittad av fler kontakter, rekryterare, kunder och partners dygnet runt!

 • 4 moduler.
 • 18 korta videolektioner på 8-18 minuter var med massa praktiska tips som du kan använda direkt. (ca 4 tim video totalt).
 • 5 tipsvideos för dig som är egenföretagare, jobbsökare, chef, student eller karriärbytare.
 • 18 Arbetsböcker och Checklistor med mängder av inspirerande och konkreta tips och övningar som skapar ordning och struktur på ditt arbete. Nedladdningsbara.
 • Personlig coaching via livechatt en gång/månad.
 • Möjlighet att göra kursen via en personlig app.
 • 180 dagars tillgänglighet där du gör kursen i egen takt.

 • Medlemskap i två exklusiva Facebook- och LinkedIn-grupper. Där träffar du kursledaren Charlotte Hågård och hennes team som coachar dig, svarar på frågor, ger tips och där du kan nätverka med andra.  Medlemskapet har ingen tidsbegränsning.
 • Snabbguide.
 • Rabattkod till personlig LinkedIn-profilsfeedback.

BOKA NU och så ses vi snart i kursen!

Varmt välkommen!

Charlotte Hågård, LinkedIn-expert, karriärcoach, kursledare 

 

““Jag kan varmt rekommendera Charlotte Hågårds e-kurs ”Bli en stjärna på LinkedIn". Jag har lärt mig mycket om hur jag ska tänka när det gäller att skapa en professionell Linkedin-profil”. Varje avsnitt har varit väldigt inspirerande och jag har fått många nya idéer för att kunna skapa en egen profil. För mig som nyligen startat eget företag var det lärorikt och spännande att få ta del av alla insiktsfulla råd och tips. ”Charlotte känns som en god vän som engagerar och peppar i lagom takt och på rätt nivå”. Trodde inte riktigt på att jag verkligen skulle kunna hitta nya kunder via Linkedin, men inser att det inte bara är möjligt utan också är helt nödvändigt att nå ut och synas. Mitt råd är - Gå kursen!””

Anette Wällstedt, frilansande skribent & webbredaktör

““Det har nu gått några veckor sedan jag beslutade mig för att hoppa på Charlottes kurs "Bli en stjärna på LinkedIn" och jag har bara en sak att säga: WOW!! Jag har aldrig sett en så väl uppbyggd och strukturerad kurs. Därtill är den väldigt pedagogisk och lättförståelig. Även innehållet får toppbetyg. Jag är övertygad om att jag snart blir en stjärna på LinkedIn. Något annat är otänkbart! Rekommenderas varmt. Tack Charlotte!””

Sara Nyström Lennqvist, grundare Impact Pro